Kto chętny do pisania?
+12
Hadrian
Xarent
Szara Eminencja
Didime
Revirell
Balthazar
Leila
Keiser
Stark
Primrose
James Deforest
Panda
16 posters
- PandaTwórca incepcji
- Liczba postów : 177
Kto chętny do pisania?
Nie 28 Lip 2013, 20:58
Jeśli chcesz popisać na fabule, a poszukujesz do tego chętnych osób czy osoby, napisz w tym temacie. Na pewno ktoś się zgłosi.
- James DeforestPisarz
- Liczba postów : 28
Re: Kto chętny do pisania?
Pon 21 Gru 2015, 17:18
Dokładnie tak, jak w temacie - szukam kogoś, kto byłby chętny rozegrać coś w fabule. Najchętniej w Luksemburgu, choć Insomnium też ewentualnie wchodzi w grę.
- PrimrosePotulna owca
- Liczba postów : 12
Sro 23 Gru 2015, 00:20
Szukam kogoś do przeprowadzenia takiej luźnej fabuły, tak dla rozkręcenia Miejsce jest mi zupełnie obojętne, dostosuję się! c:
- StarkBezsenny
- Liczba postów : 52
Nie 27 Gru 2015, 14:06
Witam, szukam kogoś do pisania, może być nawet o brukselce. Gdzie? Też nie jest dla mnie ważne. Oby tylko wypróżnić się z tego wszystkiego co rodzi się pod czerepem.
Zapraszam zainteresowanych do wysyłania wiadomości na PW.
Zapraszam zainteresowanych do wysyłania wiadomości na PW.
a k t u a l n e
- KeiserWtajemniczony
- Liczba postów : 6
Pon 28 Gru 2015, 22:27
Szukam kogoś do fabułki.
Insomnium: Jakiś obdarzony do porwania i dręczenia, względnie fajnej sceny walki i rozejścia się w swoje strony. Opcjonalnie ktoś mógłby odwiedzić jego klub :>
Luksemburg: Kogoś żeby po prostu popisać, abo kogoś kto chciałby pobierać korepetycje z samoobrony lub walki mieczami kendo. Opcjonalnie jakiegoś znajomego / znajomej ze szkoły ^^
Insomnium: Jakiś obdarzony do porwania i dręczenia, względnie fajnej sceny walki i rozejścia się w swoje strony. Opcjonalnie ktoś mógłby odwiedzić jego klub :>
Luksemburg: Kogoś żeby po prostu popisać, abo kogoś kto chciałby pobierać korepetycje z samoobrony lub walki mieczami kendo. Opcjonalnie jakiegoś znajomego / znajomej ze szkoły ^^
- LeilaKreator
- Liczba postów : 101
Wto 29 Gru 2015, 16:35
AKTUALNE
- BalthazarSzalony naukowiec
- Liczba postów : 39
Sob 02 Sty 2016, 18:00
Gdyby ktoś miał ochotę popisać z blond karłem to jak najbardziej zapraszam. c;
NIEAKUTALNE
NIEAKUTALNE
- GośćGość
Pon 04 Sty 2016, 21:46
Wyrżnę kogoś w pień.
Zgwałcę kogoś razy sto.
Zagadam kogoś na śmierć.
Tylko, cierpliwości chce!
Zgwałcę kogoś razy sto.
Zagadam kogoś na śmierć.
Tylko, cierpliwości chce!
Otóż, pisać mi się chce, a raz nie. Jestem ignorantem. Mam wszystko i wszystkich w dupie. Ale śmieszny ze mnie gość. Chyba sensowny, nudzić się nie powinno. Raczej. Fabuła spontaniczna - taką preferuję, ale wszelkie formy ustaleń na pw. Mogę być potulny jak baranek, ale to ukrywanie wilka w skórze owcy. Jebie mnie. Dajta cokolwiek. Jasne? Ok? Ok.
Ogólnie lubię mordować, gwałcić, okradać. Zapewne ciężko będzie pogadać ze mną o problemach z brakiem drożdżówek w gimbazach, prędzej egzystencjalne kwestie.
ALE, ALE, ALE! Jest haczyk, a jakże! Skoro fabuła ze mną cud miód, to gdzieś jest spisek.
A no jest. Odpisuję wolno. Bardzo wolno. Zapewne średnio 2-4 posty na tydzień. Mogę dawać też jednego dziennie. To wedle ustalenia. Ale nie dam więcej niż jeden post na dzień. NIE DA RADY.
Czemu? BO MI SIĘ KURNA NIE CHCE.
#Mam życie
#Mam studia
#Mam robotę
#Mam hobby
#Mam życie x2
#Nie chce mi się.
Jak się dostosujesz to tych faktów i Ci nie przeszkadza, pisz na PW! PISZ! GORĄCA LINIA TRWA! Z okazji Świąt, które się skończyły oraz Sylwestra, mogę dać zniżkę - w pierwszych trzech postach nie zrobię nikomu krzywdy.
NO DOBRA. CZEKAM.
- RevirellObserwator
- Liczba postów : 14
Sro 06 Sty 2016, 19:30
- DidimePartyzant
- Liczba postów : 21
Pią 08 Sty 2016, 08:19
Szukam kogoś. Kogoś kto wytrzyma ze mną na fabule ofc. Chciałbym jednak przed wszystkim ustalić cokolwiek, ponieważ nienawidzę, gdy fabuła prowadzi donikąd. W świecie realnym możemy biegać za magiczną kromką, a w Insomnium też możemy biegać za magiczną kromką, serio. Jestem gotów przyjąć na klatę każdą propozycję.
A tutaj pozwolę sobie zacytować Puchacza. Wolno odpisuję, bo:
A tutaj pozwolę sobie zacytować Puchacza. Wolno odpisuję, bo:
Także, jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana to zapraszam na pw.Puchacz napisał:BO MI SIĘ KURNA NIE CHCE.
#Mam życie
#Mam studiaMam szkołę i w chuj nauki
#Mam robotę
#Mam hobby
#Mam życie x2
#Nie chce mi się.
{ nieaktualne }
- Szara EminencjaBadacz
- Liczba postów : 51
Sob 09 Sty 2016, 16:28
Chcę wyzwania. W zamian oferuję to samo.
Odważnych zapraszam na PW.
Odważnych zapraszam na PW.
- XarentDusza astralna
- Liczba postów : 222
Czw 14 Sty 2016, 15:18
No więc tak.
Przydałoby się z kimś popisać posty, wszak nie samą misją człowiek żyje. Temat? Nieważne, można ustalić przed fabułą, można wymyślić w trakcie pisania. Działania? Charakter spotkania? Jak wam odpowiada. Czy są jakieś warunki? W sumie nie, poza jednym faktem. Weźcie pod uwagę charakter mojej postaci. Jest niedojrzała, zarówno emocjonalnie jak i psychicznie do faktycznego życia. Bez swojego brata nie potrafi się w niczym odnaleźć, to on jej pomagał, on chronił ją od zła tego świata, i teraz nawet nie wie, co jest złe a co nie. Możecie to wykorzystać, możecie ten fakt olać i nie używać go w fabule, ale miejcie go na uwadze.
No i też jej/jego podsypianie tu i ówdzie. Będę używał tego, często, ale raczej nie do przesady.
A, fakt. Jeśli coś, jest też opcja by mogła was postraszyć w świecie realnym, choć to raczej pisanie na kilka postów maks, bez możliwości faktycznego kontaktu.
A skoro o kontakcie mowa - PW lub GG, co wolicie.
Przydałoby się z kimś popisać posty, wszak nie samą misją człowiek żyje. Temat? Nieważne, można ustalić przed fabułą, można wymyślić w trakcie pisania. Działania? Charakter spotkania? Jak wam odpowiada. Czy są jakieś warunki? W sumie nie, poza jednym faktem. Weźcie pod uwagę charakter mojej postaci. Jest niedojrzała, zarówno emocjonalnie jak i psychicznie do faktycznego życia. Bez swojego brata nie potrafi się w niczym odnaleźć, to on jej pomagał, on chronił ją od zła tego świata, i teraz nawet nie wie, co jest złe a co nie. Możecie to wykorzystać, możecie ten fakt olać i nie używać go w fabule, ale miejcie go na uwadze.
No i też jej/jego podsypianie tu i ówdzie. Będę używał tego, często, ale raczej nie do przesady.
A, fakt. Jeśli coś, jest też opcja by mogła was postraszyć w świecie realnym, choć to raczej pisanie na kilka postów maks, bez możliwości faktycznego kontaktu.
A skoro o kontakcie mowa - PW lub GG, co wolicie.
Aktualne
- HadrianGenerał Alfa
- Liczba postów : 30
Pią 15 Sty 2016, 00:22
NOTICE ME IZAURA
Siedzę sobie obecnie tutaj, bo niby czekam cały czas na Izaurę, ale jakoś jej nie ma. Jakby ktoś chciał mnie za nią pomęczyć, to ja zapraszam. A jak Izaura to czyta i dalej chce mnie pomęczyć, to też zapraszam. Tylko dajcie mi info na PW, żeby moje body było ready.
Status: TO LATE FOLKS!.
Siedzę sobie obecnie tutaj, bo niby czekam cały czas na Izaurę, ale jakoś jej nie ma. Jakby ktoś chciał mnie za nią pomęczyć, to ja zapraszam. A jak Izaura to czyta i dalej chce mnie pomęczyć, to też zapraszam. Tylko dajcie mi info na PW, żeby moje body było ready.
Status: TO LATE FOLKS!.
- SenkaOmen
- Liczba postów : 62
Nie 17 Sty 2016, 14:50
Mam wolną fabułę i w sumie fajnie byłoby w końcu popisać.
Jako takich wymagań nie mam, ale fajnie by było gdyby zainteresowany przeprowadzeniem wątku znał charakter Senki i wiedział czego może się po niej spodziewać. Preferuje przemyślane fabuły ale nie mam ni do improwizowania.
Aktualne
Jako takich wymagań nie mam, ale fajnie by było gdyby zainteresowany przeprowadzeniem wątku znał charakter Senki i wiedział czego może się po niej spodziewać. Preferuje przemyślane fabuły ale nie mam ni do improwizowania.
Aktualne
- CynamonZdrajca
- Liczba postów : 71
Nie 17 Sty 2016, 22:28
KP sprawdzona, zaakceptowana, więc - no cóż - pisałbym. Wymagań nie mam, bo po co. Odpisuję różnie - jak czas mi pozwala, niemniej nie mniej aahahahhaha niż post dziennie.
Może być fabuła wymagająca, filozoficzna, pełna akcji, zwrotów, intryg, spisków, pościgów czy wybuchów, zabawna, poważna, lekka, zaplanowana - albo i nie. Coś na rozkręcenie się i wbicie w rytm.
BIERZCIE, PÓKIM CIEPŁY.
Mam Veer. Idziemy spalić świat we dwójkę.
- GilbertŚcigany
- Liczba postów : 32
Pią 22 Sty 2016, 18:18
Gilbert chętnie gdzieś popisze. Jedyne wymagania to Insomnium.
- HolmesŚledczy
- Liczba postów : 13
Nie 31 Sty 2016, 00:23
Ktoś chętny do pisania w Luksemburgu?
Pozwolenia na tym forum: